Voisiko älypuhelimesi auttaa sinua suunnittelemaan seuraavan keittiösi?

0
747

Suunnitteletko uutta keittiötä tai suunnitteletko nykyisen keittiön uudistamista? Jos näin on, et ehkä ole harkinnut tapoja, joilla älypuhelimesi voisi auttaa sinua. Sisustussuunnittelijan palkkaamisen tai muistilehtiön poistamisen sijaan voisiko puhelin todella auttaa sinua suunnittelussasi? Koska nykyaikaisissa älypuhelimissa on sama teho ja ominaisuudet kuin kannettavissa tietokoneissa vuosikymmen sitten, voit säästää aikaa, rahaa ja vaivaa käyttämällä puhelintasi uuden keittiösi suunnitteluun. Tässä on kolme sovellusta, joiden pitäisi auttaa.

1. Floorplanner

Floorplanner on itse asiassa verkkosivustopohjainen suunnittelutyökalu, jolla voit luoda pohjapiirroksen mihin tahansa kodin huoneeseen. Voit käyttää sitä millä tahansa tietokoneella, mukaan lukien älypuhelimen verkkoselaimella, mutta voit myös ladata Floorplanner-sovelluksen suoraan Apple iPhoneen. Floorplannerissa on “vedä ja pudota” -toiminto ja valtava kirjasto valmiita kuvia. Löydät varmasti kuvia uuneista, jääkaapeista, huonekaluista ja työtasoista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin omistamasi tai aiot käyttää keittiösi suunnittelussa.

Joo vai ei?

Lattiasuunnittelun saalis on, että perusversio on ilmainen vain yhdelle kodille. Jos tarvitset lisää kuvia, useita malleja tai enemmän toimintoja, kuten suunnittelun jakamista pilven kautta, joudut maksamaan päivitetystä versiosta. Ilmainen Floorplanner-demo voi kuitenkin olla hyödyllinen keittiötä suunnitteleville ihmisille, kun he näkevät, kuinka huonekalut, kalusteet ja kalusteet sopivat parhaiten käytettävissä olevaan tilaan. Jos sinulla on Android-laite, Floor Plan Creator on laadukas ilmainen sovellus, joka tekee saman kuin Floorplanner.

2. Minidevelopingin keittiösuunnittelu

On olemassa kymmeniä Floorplannerin ja Floor Plan Creatorin kaltaisia ​​sovelluksia, joiden avulla voit suunnitella keittiösi ulkoasun, mutta entä varsinainen suunnittelu? Kitchen Design sisältää laajan keittiökuvagallerian, josta saat inspiraatiota keittiösi suunnitteluun. Eri otsikoiden, kuten ‘Värikäs’, ‘Klassinen’, ‘Moderni’ ja ‘Avantgard’, alta löydät satoja kuvia keittiöistä erilaisilla väriyhdistelmillä, materiaaleilla ja tyyleillä. Tämän sovelluksen pitäisi auttaa sinua valitsemaan kodinkoneet, koristeet ja huonekalut keittiöösi.

Joo vai ei?

Vaikka voit zoomata ja pyyhkäistä kuvia, tämä sovellus ei ole huonesuunnittelija, etkä voi rakentaa kuvaa keittiöstäsi. Tämä sovellus on loistava inspiroimaan suunnitteluprosessin aikana. Siellä on kirjanmerkkikansio, johon voit tallentaa kuvia online-selailun aikana löytämistäsi ideoista.

3. Udesignit Kitchen 3D -suunnittelija, HB Conception Virtuelle Inc

Uusimmissa älypuhelimissa on yli kaksi gigatavua RAM-muistia (Random Access Memory), mikä on enemmän kuin tarpeeksi Udesignit Kitchen 3D:n käyttämiseen. Tämä maksullinen sovellus, jossa yhdistyvät sekä huonesuunnittelusovelluksen että suunnittelusovelluksen edut. Puhelimesi avulla voit helposti suunnitella keittiösi käyttämällä laajaa valikoimaa huonekaluja, ovia ja kaappikuvia. Aloitat 2D-ylhäältä alas -suunnitelmalla aivan kuten ilmaisessa huonesuunnittelijasovelluksessa. Tämän sovelluksen etuna on, että voit tarkastella suunnitelmaasi interaktiivisessa 3D-näkymässä. Voit zoomata, siirtää ja tehdä muutoksia tyyliisi ja yhdistelmiisi.

Joo vai ei?

Jos haluat luoda täysin interaktiivisen suunnitelman uudesta keittiösi suunnittelusta, tämä sovellus on sinua varten. Vaikka materiaalien ja esineiden valikoima on rajallinen etkä välttämättä löydä täsmälleen samoja tuotteita kaupasta, tämä sovellus voi varmasti auttaa antamaan sinulle peruskäsityksen siitä, miltä valmis keittiösi näyttää.

Johtopäätös

Joten, siinä mennään – kolme tapaa, joilla älypuhelimesi voi todella auttaa sinua suunnittelemaan seuraavaa keittiötäsi. Mistä muista tavoista olet kuullut? Jätä meille kommentti tai kysymys alle!