Kuinka luoda upeaa sisältöä 5 helpossa vaiheessa

0
943

Jos sisältökirjoituksesi on nähnyt parempia päiviä ja ehkä sinulla on vaikeuksia tehdä vaikutelmaa, ehkä on aika tarkastella ponnistelujasi hieman tarkemmin ja yrittää päivittää niitä vastaavasti? Tai ehkä olet pienyrityksen omistaja, jolla ei yksinkertaisesti ole varaa maksaa sisällöntuottajien hintoja nykyään. Syistä riippumatta sisällön kirjoittaminen on taidemuoto, ja siellä on aina paljon kilpailua. Joten tässä on 5 vinkkiä, joiden pitäisi saada sinut takaisin huipulle ennen kuin huomaatkaan. Käytä muutama minuutti, sillä se voi vain muuttaa kaiken!

Mitkä ovat tavoitteesi?

Tarvitset erittäin hyvän idean siitä, mitä yrität saavuttaa kirjoitetulla sisällölläsi, tai muuten teet vain turhaa kopiota. Yritätkö ohjata liikennettä asiakkaan verkkosivustolle? Tai ehkä kirjoitat houkutellaksesi olemassa olevia vierailijoita kohdeblogiisi? Ennen kuin edes aloitat ensimmäisen sanasi, sinulla on aina oltava selkeä käsitys yleisestä tavoitteestasi. Voit käyttää tätä sävyn ja suodattimen asettamiseen, jolloin sanojesi pitäisi alkaa hahmottua paljon helpommin.

Koukuilla on väliä!

Upea artikkeli löytää aina tavan houkutella lukijoita, ja tämä on elintärkeää myös omalle sisällöllesi. Se voi olla uutiskoukku, egokoukku tai jopa huumorikoukku. Asia on siinä, että sinun ei pitäisi koskaan räjäyttää pinoasi aloituskappaleessa. Miksi lukijoiden pitäisi välittää, kun he ovat saaneet haluamansa? Koukun avulla voit suunnitella loput artikkelista vastaavasti ja lopulta sinulla pitäisi olla työnhaku.

Ajattele kuten yleisösi

Okei, sinun on muistettava, että et kirjoita itsellesi, vaikka se joskus tuntuukin! Ainoa tapa houkutella kohdeyleisöäsi on ajatella juuri niin kuin he tekisivät. Älä lähde liian tekniseksi, ellet kirjoita nörttiblogia varten, äläkä koskaan yksinkertaista sisältöäsi liikaa, ellet selitä jotain aloittelijoille. Ymmärtämällä, miltä näistä miehistä tuntuu, voit osua maaliin joka kerta!

Häiriöt ovat perseestä!

Kopion naulaaminen seinään on erittäin vaikeaa, kun sinulla on useita ikkunoita auki samanaikaisesti. Sulje sosiaalisen median sivusi ja keskity käsillä olevaan asiaan. Sinun olisi pitänyt jo tehdä tarpeeksi tutkimusta saadaksesi paljaat luusi valmiiksi päässäsi. Käytä älyäsi ja taitojasi luodaksesi sisältöä niin kuin kukaan muu ei pysty. Tämä välttää häiriötekijät ja mahdollisen laimentumisen, jotka voivat pilata minkä tahansa puolikuntoisen artikkelin.

Pysy ajan tasalla

Jos artikkelisi koskee itsevarastoon perustuvia tuotteita tai palveluita, muista pysyä ajan tasalla näiden asioiden kanssa. Lisäämällä liian monta fiksua, mutta turhaa faktaa, vain vähennät tähän mennessä saavuttamaasi hyvää työtä.
Joten… kirjoita!
Siellä on 5 mahtavaa vinkkiä, joiden avulla pääset takaisin satulaan, joten mitä sinä odotat?