Kuinka valita täydellinen CCTV-järjestelmä tiloihin

0
922

Täydellisen suljetun televisiojärjestelmän (CCTV) valinta riippuu tarpeistasi, tilojesi koosta ja budjetista. Saatavilla olevat CCTV-järjestelmien kolme päätyyppiä ovat valvomattomat, off-site-valvonta ja paikan päällä tapahtuva valvonta. Tässä on opas oikean valitsemiseen prioriteettiesi perusteella.

Paras budjetin omaaville: Valvomaton

Valvomaton CCTV on jossain määrin harhaanjohtava nimitys, koska kameran syötteitä voidaan silti katsella. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kameroiden syöttöä ei valvota ammattimaisesti. Tämä soveltuu parhaiten koteihin ja pieniin yrityksiin, koska siitä aiheutuu alhaiset jatkuvat kustannukset. Valitse vain tarpeisiisi sopivin CCTV-turvapaketti ja asenna komponentit ammattitaidolla. Kun CCTV-kamerat on asetettu tallentamaan nauhalle, levylle tai kiintolevylle (HDD), jatkuvaa huoltoa ei tarvita. Asunnon tai yrityksen omistaja voi katsoa syötettä televisiostaan ​​tai monitoristaan ​​haluamallaan tavalla, ja tallennetut materiaalit ovat todisteita poliisille, jos rikollista toimintaa tapahtuu. Useimmat tietoturvayritykset tarjoavat omia ilmaisia ​​sovelluksia älypuhelimille ja tableteille, joiden avulla ihmiset voivat katsella CCTV-materiaalia missä tahansa, jossa on internetyhteys. Esimerkiksi Cox Home Security™:ssä on sovellus, jonka avulla Cox-laitteita käyttävät ihmiset voivat tarkastella järjestelmään verkossa, virittää tai poistaa sen virityksestä, katsella reaaliaikaisia ​​kamerasyötteitä ja jopa ohjata asennettuja valaistuslaitteita.

Paras hinta-laatusuhde: valvottu paikan ulkopuolella

Ulkopuolinen valvottu CCTV sopii kaikenkokoisille asunnonomistajille tai yrityksille, jotta heidän tilojaan valvotaan ympäri vuorokauden. Ulkopuolisen valvonnan tarjoaa joko CCTV-järjestelmän asentanut yritys tai yksityinen vartiointiyritys. Se toimii lähettämällä suoran syötteen CCTV-kameroista toisessa paikassa sijaitsevalle operaattorille. Maksamalla jatkuvan kuukausimaksun sekä asunnon- että yritysomistajat voivat olla mielenrauhassa, kun he tietävät, että heidän CCTV-syötteitä valvotaan jatkuvasti. Jos käyttäjä havaitsee onnettomuuden tai rikollisen toiminnan, hän hälyttää omistajalle tai hätäkeskukseen. Tämä eroaa valvomattomasta CCTV:stä, koska toimintaan ryhdytään, kun jotain tapahtuu.

Paras turvallisuuden kannalta: Paikan päällä valvottu

On-site-seuranta on yksityisten turvayritysten tarjoama palvelu keskisuurille ja suurille yrityksille tai varakkaille yksityishenkilöille. Tämä on kallein saatavilla oleva CCTV-vaihtoehto, sillä tiloissa on oltava vartijoita valvomaan järjestelmää. Heidän tehtävänsä on valvoa CCTV-syötteitä ja ryhtyä välittömiin toimiin, jos jokin tapahtuma sattuu. Toisin kuin ulkopuolisella valvonnalla, hätäkeskuksen hälytyksen ja vartijan paikan päällä hoitaman ongelman välillä ei ole viivettä.

Oikean ratkaisun löytäminen sinulle

Täydellinen CCTV-järjestelmä riippuu budjetistasi, mutta on järjestelmiä, jotka ylittävät näiden kolmen päätyyppisen kokoonpanon rajat. Esimerkiksi sovelluksen käyttäminen mobiililaitteella on yksi tapa muuttaa valvomaton perusjärjestelmä CCTV-järjestelmäksi, jota voit valvoa paikan päällä itse. Jos sinusta tuntuu, että tarvitset paikan päällä tapahtuvaa valvontaa, mutta budjettisi ulottuu vain paikan päällä tapahtuvaan valvontaan, voit maksaa turvaarvioinnin ja mobiilipartiot turvallisuuteen erikoistuneelta yritykseltä Montrealissa. Tämä antaa sinulle osittaisen seurannan paikan päällä ilman korkeaa kuukausihintaa.

Johtopäätös

Oikean CCTV-ratkaisun valitseminen kotiisi tai tiloihin voi olla kompromissi useimmille ihmisille. Jos olet äskettäin tehnyt sijoituksen, miten valitsit ratkaisusi? Kerro meille ja jätä meille kommentti alle!