5 valtavaa syytä, miksi salasananhallintaohjelmisto on välttämätön, jos harjoitat verkkoliiketoimintaa

0
751

Jos harjoitat online-yritystä, on tärkeää käyttää salasananhallintaohjelmistoa pysyäksesi turvassa. Jos et ole varma, miksi tarvitset LastPassin kaltaisen ohjelmiston, aiomme tarkastella joitakin syitä, miksi se on välttämätöntä. Jos et käytä tällä hetkellä mitään ohjelmistoa, kirjaudut sisään nopeammin kuin uskotkaan.

Sosiaalisen median romahdus

Kuinka monta kertaa olet kuullut yritysten sosiaalisen median tilien hakkeroinnin? Tämä ei ehkä vahingoita sinua liikaa, jos sinulla ei ole paljon seuraajia, mutta jos olet menestyvä yritys, jolla on hyvämaineinen tuotemerkki, et halua kenenkään pääsevän tileillesi. Ne pystyvät tuhoamaan yrityksesi maineen muutamalla twiitillä, eikä sitä kannata miettiä, mutta salasananhallintaohjelmistoa käytettäessä salasanat ovat liian vahvoja kenenkään murtautumiseen.

Tietäen salaisuutesi

Kun harjoitat yritystä, lähetät kaikenlaisia ​​sähköposteja, joten voitko kuvitella, kuinka paljon vahinkoa se aiheuttaisi, jos joku pääsisi käsiksi joihinkin arkaluontoisiin tietoihisi? Jos hakkeri murtautuu sähköpostitileillesi, he voivat helposti myydä tietoja kilpailijoillesi, tai ehkä kilpailijasi murtautuu sähköpostitilillesi. Haluat aina, että yksityiset sähköpostisi ovat turvassa, ja kun sinulla on rikkoutumaton salasana, tiedät olevasi turvassa.

Turvalliset muistiinpanot

Tiettyjä asioita on mahdotonta kirjoittaa paperille, koska saatat menettää kaiken, joten kaiken kirjoittaminen turvalliseen muistiinpanoon passinhallintaohjelmistossa on erittäin hyödyllistä. Tämä voi sisältää esimerkiksi verkkopankkitietosi ja luottokorttisi numerot, joten et halua kantaa niitä taskussasi paperilla. Kun kaikki tärkeät tietosi on lukittu suljetun seinän taakse, tiedät, että ne ovat aina siellä, kun tarvitset niitä.

Verkkotunnuksen nimen menettäminen

Jotkut saattavat sanoa, että tämä on pelottavin skenaario kaikista, koska sinulla on aina varmuuskopiot verkkosivustostasi, mutta jos joku pääsee verkkotunnuksesi rekisteröintitilillesi, hän voi varastaa verkkotunnuksesi. Pystytkö saamaan sen takaisin? Kyllä, saatat pystyä saamaan sen takaisin, mutta se vie aikaa ja rahaa, joten älä aseta itseäsi siihen asemaan. Jos kukaan ei pääse käsiksi verkkotunnuksesi rekisteröintipalveluun, yrityksesi on aina turvassa, etkä koskaan menetä verkkotunnuksesi hallintaa.

Rahan menettäminen

Jos älykäs hakkeri murtautuu yhdelle tärkeimmistä verkkosivustoistasi, hän ei vain sulje sivustoa tai kiinnitä etusivullesi suurta kylttiä, jossa sanotaan, että sinut on hakkeroitu. He ymmärtäisivät, että käytät verkkotallennustiliä, ja saatat helposti luoda puhtaan version sivustostasi muutamassa tunnissa. Sen sijaan he todennäköisesti vaihtavat muutaman kumppanilinkin, jotta he alkavat ansaita rahaa joka kuukausi, ja jos he eivät mene hulluksi vaihtamalla kaikkia linkkejäsi, on hyvä mahdollisuus, ettet ymmärrä mitä tapahtuu.