3 parasta ilmaista Android-sovellusta, jotka auttavat sinua suunnittelemaan seuraavan ruokasali

0
999

Business Insiderin mukaan henkilökohtaisen budjetointisovelluksen Toshl Financen keräämät tiedot osoittivat, että iOS-käyttäjät kuluttavat keskimäärin enemmän kuin Android-käyttäjät. Koska tiedot olivat anonyymejä, ei ole mahdollista tietää, kuinka tarkkoja tämä on, mutta voi olla, että Android-käyttäjät löytävät paremmin hyviä tarjouksia ja haistelevat ilmaisia. Suunnittelusovellukset ovat esimerkki. Android-käyttäjät voivat ladata ilmaisia ​​sovelluksia, joiden laatu on verrattavissa Applen käyttäjien maksamiin sovelluksiin. Tässä on kolme ruokasalisuunnittelusovellusta, jotka osoittavat, että ilmaiset asiat voivat silti olla loistavia.

1. Zaleboxin ruokasalin sisustusideoita
Tämä ilmainen sovellus Google Play Kaupasta muuttaa tapaa, jolla suhtaudut uuden ruokasali suunnitteluun. Tämän sovelluksen avulla voit tallentaa ja jakaa verkosta löytämiäsi ruokasalikuvia, ja se antaa sinulle inspiraatiota uuden huoneen täydellisen suunnittelu-, maalaus- ja sisustusideoiden hiomiseen. Tämä sovellus sopii kaikenkokoisiin ruokasaleihin eri tyyleissä nykyaikaisesta moderniin ja jopa klassisen muodolliseen. Yksi tämän sovelluksen parhaista ominaisuuksista on, että sen avulla voit jakaa kuvia muiden kanssa ja tehdä suunnittelua yhteistyössä puolison, kumppanin tai ystävän kanssa.

2. Adrien Motschin virtuaalisuunnitelma 3D
Tämä ilmainen sovellus käyttää virtualplan3D.com-sivuston suunnitelmia, joita sinun on käytettävä tietokoneelta tai kannettavalta tietokoneelta. Tämän yhteistyössä suunnittelutoimiston kanssa kehitetyn sovelluksen avulla voit skannata huoneen suunnitelman QR-koodin ja nähdä virtuaalisen 3D-suunnitelman älypuhelimesi näytöltä. Suunnitelman näkeminen 3D-muodossa voi auttaa sinua päättämään, voisiko 2D-suunnitteluideasi toimia tosielämässä. Tämä on hyödyllistä, ja sinun on yleensä maksettava saadaksesi 3D-toiminnot älypuhelinsovelluksesta. Mahdollisuus nähdä idea 3D-muodossa herättää sen todella eloon. Voit tarkistaa, toimivatko hyvin vierekkäin näyttävät huonekalut todella, jos kokeilet suunnitelmaa toden teolla. Esimerkiksi kaksiulotteisessa ylhäältä alas -tasonäkymässä voit sijoittaa senkkisi pienen pöydän viereen yksinkertaisesti siksi, että nämä kaksi esinettä näyttävät hyödyntävän käytettävissä olevan tilan parhaalla mahdollisella tavalla. Kun näet tämän järjestelyn virtuaalisessa 3D:ssä, se voi näyttää oudolta tai vaikuttaa ruokasalin suunnitteluun. Käytä tätä sovellusta auttamaan sinua.

3. Pär Steffanssonin Inard-pohjapiirros
Ehkä yksi parhaista yleissovelluksista uuden ruokasalin suunnitteluun. Inard Floor Plan antaa kenelle tahansa suunnitella uuden huoneensa muutamassa minuutissa. Tämä sovellus käyttää ainutlaatuisesti älypuhelimesi antureita (gyro- ja painovoimaanturia) etäisyyksien mittaamiseen. Voit pohjimmiltaan mitata ja piirtää uuden ruokasali mittakaavassa. Tästä on hyötyä, kun ostat uusia ruokasalin huonekaluja Miamin huonekaluliikkeistä, sillä sen avulla voit määrittää, mahtuuko luettelosta tai verkossa näkemäsi tuote käytettävissä olevaan tilaan. Tämän sovelluksen valmistajat väittävät, että koulutettu käyttäjä voi piirtää huoneen viidessä minuutissa, mutta tarvitset sisäänrakennettujen elokuvien ja interaktiivisten vihjeiden apua, jotta pääset nopeasti vauhtiin.

Johtopäätös
Nämä kolme Android-sovellusta osoittavat, että sinun ei tarvitse kuluttaa omaisuuksia saadaksesi laadukkaita sovelluksia, ja niiden pitäisi auttaa sinua suunnittelemaan uusi ruokasali hetkessä. Mitä muita ilmaisia ​​suunnittelusovelluksia olet kokeillut? Kerro meille ja jätä kommentti alle!