5 ylevää ravintolasovellusta, jotka jokaisen pitäisi omistaa, jos he nauttivat ulkona syömisestä

0
784

Ruoka on yksi niistä asioista, joista jokainen nauttii syömisestä, mutta kotona ollessa ei aina kypsennä hienoja aterioita, vaikka osaat niitä valmistaa. Useimmat ihmiset syövät vain hienoja aterioita, kun he menevät ravintolaan. En tiedä kuinka usein syöt ulkona, mutta jos poistut kotoa aina silloin tällöin, arvostat varmasti joitain näistä hienoista ravintolasovelluksista. Katso niitä, jotka koskevat sinua, ja pelaa niiden kanssa nähdäksesi, mitä ajattelet.

Päivittäinen gobble

Ravintoloissa syöminen ei ole nykyään halpaa, ja useimmille ihmisille se on ylellisyyttä, johon heillä on varaa vain tietty määrä kertoja kuukaudessa. Oletko koskaan yrittänyt kerätä kuponkeja säästääksesi rahaa ravintoloissa, jotta voisit syödä ulkona useammin? Nyt voit syödä ulkona useammin ilman kuponkien keräämistä, mutta ensin tarvitset Daily Gobblen. Aina kun haluat mennä ulos, voit tarkistaa sovelluksen ja se ilmoittaa sinulle kaikista paikallisella alueellasi meneillään olevista tarjouksista.

Paikalliset ruoat

Joskus sinun on sääli pikkukavereita, koska nämä valtavat ravintolaketjut ponnaavat kaupunkiin ja varastavat kaikki asiakkaat pois. Tämä tapahtuu yleensä ikään kuin vaikka ketjuravintoloissa ei olisikaan parasta ruokaa, heidän asiakkaat tuntevat olonsa turvalliseksi, koska he tietävät mitä saavat. Jos haluat antaa jotain takaisin auttamalla pieniä itsenäisiä ravintoloita, voit ladata Local Eatsin ja aina kun olet uudessa kaupungissa etkä tiedä minne mennä, voit viitata sovellukseen.

Kokit syöttää

Kenelle menisit katsomaan, jos sinulla olisi tulehdus korvassasi? Et menisi hammaslääkäriin, koska he eivät pystyisi auttamaan sinua, ja jos he yrittäisivät antaa sinulle neuvoja (mitä he eivät antaisi), se olisi kouluttamaton arvaus. Voisi sanoa, että se on samanlainen neuvo, jonka saat, kun pyydät tavallisia ihmisiä antamaan sinulle ravintolasuosituksia. Jos haluat suosituksia ihmisiltä, ​​jotka tietävät mistä puhuvat, lataa Chefs Feed saadaksesi neuvoja kuuluisilta kokeilta.

sitkeä

Jokaisessa ravintolassa on luonnollisesti tiettyjä ruokia, jotka salpaavat hengityksen, kun taas useimmat muut ruokalajit eivät ole yhtä mahtavia. Kun istut pöytäsi ääreen, haluat aina varmistaa, että valitset ruokalistalta herkullisimman asian, joten Chewsy voi auttaa sinua päättämään, mitä tilaat sen mukaan, missä ravintolassa olet. Näet ammattilaisten suosituksia. ruokakriitikot, mutta näet myös arvosteluja kaikilta muilta, jotka ovat aiemmin testaanneet tiettyjä ruokalistalla olevia ruokia.

Suojus iPhonelle

Olet ehkä kuullut Coverista, koska se on ollut uutisissa viime aikoina, vaikka se keräsi miljoonia dollareita rahoitusta. Näin todennäköisesti maksat aterioistasi tulevaisuudessa, joten kun porukkasi istuvat ravintolan tuoleissa, voit kertoa tarjoilijalle, että maksat Coverilla, ja kaikki voidaan tehdä sovelluksen kautta. Voit lisätä laskuun tippin, ja kun syöt suuren kaveriporukan kanssa, se voi jopa jakaa laskun, jotta voitte kaikki maksaa oman osuutenne.

Ulkona syöminen on nyt vielä parempaa

Kun sinulla on muutama näistä sovelluksista puhelimessasi, nautit ulkona syömisestä vieläkin enemmän kuin ennen. Halusitpa sitten säästää rahaa, löytää parasta ruokaa tai maksaa aterian kätevämmällä tavalla, löydät kaikkeen sovelluksen, ja tänään puhutut sovellukset ovat hyvä paikka aloittaa.